2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara geçişini kösteklemek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin tarafı silsile opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dal ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Fevkda makam saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin anayasa olan yangın merdivenleri yangın kapısı çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya namuslu birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çkırmızıışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın merdivenine malik başlamak cesim bir avantajdır. Nasıl bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak ciğerin binanızın yeni olması ya da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yönı dizi son not farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page